Mysteryshopping

Een veelgebruikte manier om klantprocessen in kaart te brengen, is het gebruik van mystery shoppers. Tevens is dit een erg sterke methode, gebaseerd op de werkelijke situatie van uw organisatie. Wij zetten mystery shoppers in om de front-office en zichtbare dienstverlening in kaart te brengen. Daarnaast hebben wij deze methode verbeterd door niet alleen onze medewerkers in te zetten, maar ook uw huidige klanten, leden of patiënten een (deel)proces te laten ervaren en uit te werken.

Mystery shopping brengt de beleving van uw klanten in beeld. Het is een onmisbaar element in elk traject om uw klantprocessen te verbeteren. Door de werkelijke situatie als uitgangspunt te nemen, worden eerder afgenomen interviews of vragenlijsten onder medewerkers, verrijkt met de klantervaringen in de realiteit.

Bij Mystery shopping brengen wij in kaart:

  • Hoe servicegericht uw medewerkers zijn
  • Hoe klantgericht uw medewerkers zijn
  • Hoe commercieel uw medewerkers zijn
  • Hoeveel aandacht uw medewerkers hebben voor de klant
  • Wat de uiteindelijk kwaliteit is van het gegeven advies aan de klant

Wij maken gebruik van een gedegen onderzoeksopzet en ervaren mysteryshoppers. Tijdens en na het mystery shopping onderzoek zorgen we voor rapportages en concrete adviezen om het klantproces te verbeteren. Na een tijdje herhalen we het mystery shopping onderzoek om te achterhalen of de doorgevoerde verbeteringen effect hebben gehad.

Janneke Rauwerda
Heeft u vragen of wilt u meer weten? We zijn u graag van dienst.
Janneke Rauwerda

Neem contact op

Kunnen wij u helpen met Mystery shopping of een andere vorm  van klantbeleving in beeld brengen? Neem contact op via onderstaand formulier of bel (085-7606899) of stuur een WhatsApp bericht naar Janneke (06-46217113). U bent natuurlijk ook welkom op Rondweg-Noord 60 in Dokkum voor koffie of thee.