Meld je aan als Mystery shopper

Heb jij naast je werk en/of dagelijkse bezigheden tijd om eens op pad te gaan als mystery shopper? Dan horen wij heel graag wie jij bent en waarom jij gemotiveerd bent om eens in de huid van een mystery shopper te kruipen. Als mystery shopper ben je een gewone consument die dus enkel doet wat een gewone consument ook zou doen: boodschappen doen, een inlichting vragen, een verkeerde aankoop omruilen, een nieuwe outfit laten adviseren, informatie zoeken op een website, etc.
De ervaringen en indrukken worden daarna door jou weergegeven in een vragenlijst. Het invullen van een vragenlijst is afhankelijk van het type onderzoek. Het doel van deze werkwijze is er voor zorgen dat de klant een duidelijk beeld krijgt van de situatie op de werkvloer. Wanneer het echter al goed gaat binnen een organisatie of keten, maar ook wanneer er verbeterpunten zijn komen ook deze uit het rapport naar voren.

Wat vragen wij?
 Jij bent nauwkeurig, zelfverzekerd en klantgericht
 Jij beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
 Je hebt een objectieve mening
 Jij kunt je ervaringen en aanbevelingen goed onder woorden brengen en hierover uitgebreid rapporteren
 Je hebt aantoonbare ervaring in een dienstverlenende organisatie waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat
 Je hebt oog voor detail en gevoel voor hostmanship

Hoe werken wij?

Wanneer wij jou hebben uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en alles samen hebben doorgenomen, is het wachten op een opdracht waar we jou voor gaan inzetten. Hierbij wordt natuurlijk gekeken wanneer jij kan en of de opdracht bij je past. Je krijgt vooraf duidelijke instructies en desgewenst kunnen we de opdracht nogmaals doornemen. Na het bezoek krijgen we graag een snelle terugkoppeling van je zodat er kan worden begonnen aan de uitwerking.
Afhankelijk van de tijd die gemoeid is gegaan met het onderzoek, reiskosten die evt. zijn gemaakt, krijg je uiteraard een ruime vergoeding hiervoor. Het spreekt voor zich dat het gaat om een vergoeding, en niet om een inkomen. Voorafgaand aan de opdracht informeren we u over het onderzoek en de compensatie. U bent dus vrij om al dan niet deel te nemen.

Interesse? 

Lijkt het je wat om binnenkort iets voor ons te kunnen betekenen als Mystery Shopper of wil je hier graag meer over weten? Neem dan contact op 085 – 760 68 99.